Rendezvény
ajánlatkérés
Idill Hotel
kep
twitter facebook pinterest comment

Tippek esküvőszervezéshez: Így lesz tökéletes a Nagy Nap

Közeleg a Nagy Nap, amit már oly régóta vártak, amikor a gyerekkori álmok végre megvalósulhatnak? Az esküvő nagyon különleges esemény, azonban ahhoz, hogy minden a terv szerint alakuljon hónapokon át tartó szervezés szükséges, és még így is lehetnek apró zökkenők. Mutatunk 5 nagyon hasznos tanácsot az esküvőszervezéshez, hogy az valóban az egyik legemlékezetesebb nap lehessen, amire sokáig örömmel emlékeznek vissza.

Tippek esküvőszervezéshez: Így lesz tökéletes a Nagy Nap

Tippek esküvőszervezéshez: 1.  Gondolják át, hogy mit szeretnének!

Mielőtt bármilyen szervezési munkálatba belevágnának, üljenek le, és gondolják át alaposan, hogy mire vágynak. Tisztázzák, hogy milyen stílusú esküvőt szeretnének, ami nagyon fontos, hogy ne akarjanak senkinek se megfelelni! Csak azért ne csináljanak egy elegáns esküvőt, rengeteg vendéggel, mert ezt várja el önöktől a család. Ha önök egy szabadtéri esküvőt szeretnének, idilli környezetben szűk családi, és baráti körben, akkor valósítsák meg ezt, hiszen ez csakis a önök napja! 

 

Tippek esküvőszervezéshez: 2. Keressék meg a tökéletes helyszínt!

Ha megálmodták a számukra minden szempontból tökéletes esküvőt, akkor már csak egy tökéletes helyszín kell hozzá. Hiszen valljuk be, az esküvő hangulatáért nagyrészben a választott helyszín felel, lehet akármilyen látványos és ötletes a dekoráció, finomak az ételek, ha a helyszín nem megfelelő, akkor nem alakul ki az a páratlan, lehengerlő hangulat.. 

 

Szállodánk a maga vidéki, csendes környezetével varázslatos hangulatot teremt, a közel 4700 négyzetméter parkosított zöldterület, pedig szabadtéri, természetközeli esküvőkhöz is ideális választás. Munkatársainkkal mindent megteszünk, hogy a Nagy Napjuk valóban tökéletesen alakuljon! Itt olvashatnak bővebb tájékoztatást, és kérhetnek ajánlatot, ha szeretnék csendes, idilli, felnőttbarát wellness szállodánkban lebonyolítani az esküvőjüket: kis létszámú esküvőhelyszín!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Tippek esküvőszervezéshez: 3. Írjanak listát mindenről!

Vezessenek listát az elvégzendő feladatokról, hiszen annyi teendő lesz az esküvővel kapcsolatban, hogy enélkül lehetetlen eligazodni. Ne ijedjenek meg, hogy szinte folyamatosan újabb, és újabb dolgok kerülnek erre a listára, és alig tudnak valamit kipipálni, ez teljesen természetes. Minél hosszabb a lista, annál alaposabbak voltak, és kevesebb eséllyel csúszik hiba a szervezésbe. 

 

Tippek esküvőszervezéshez: 4. Osszák szét a feladatokat!

Egy esküvőhöz nagyon sok mindent kell megszervezni, elintézni, sokszor érezhetik úgy, hogy túl sok a feladat. Ha profi segítséget nem is szeretnének igénybe venni, vagy esetleg nem fér bele a költségvetésbe, a barátaikat, vagy családtagjaikat nyugodtan megbízhatják egy-két feladattal, biztosan a legnagyobb örömmel fognak segíteni. Persze természetes, hogy nem szívesen adnak ki bármit kezeik közül, de azzal, hogy nem önök mennek el a boltba a lufikért, vagy nem önök hajtogatják háromszögre a szalvétákat még nem történik semmi probléma.

 

Tippek esküvőszervezéshez: 5. Ne aggódjanak túl mindent!

Természetes, hogy azt szeretnék, hogy minden tökéletes legyen, de ne vigyék túlzásba a stresszelést az apró, jelentéktelen dolgokon. Hiszen tökéletes nem létezik, senkinek sem fog feltűnni, hogy fél árnyalattal világosabb a terítő, mint a székszoknya, de a meghívón lévő virágok számát sem fogja senki ellenőrizni. Persze ennél nagyobb problémák is adódhatnak, de próbálják meg ezeket higgadtan kezelni, és a kétségbeesés helyett a megoldást keresni. 
 

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON