Szobafoglalás
Idill Hotel
kep
twitter facebook pinterest comment

Általános Szerződési Feltételek

Foglalási és lemondási feltételek

Jelen honlap használatakor Ön elfogadja a feltételeket. A használati feltételek nem ismerete nem mentesít senkit a felelősség alól, nem lehet semmilyen hivatkozás alapja, ha azokat megszegte és ebből kifolyólag jelen weblapnak és/vagy annak üzemeltetőjének bármilyen természetű kára vagy hátránya keletkezik.

Bejelentkezés és kijelentkezés

A szálláshelyet érkezés napján 15:00-19:00 óráig lehet elfoglalni és az elutazás napján 8:30-10:00 óráig kérjük elhagyni.

Foglalás esetén a visszaigazolt időpontnál korábbi kijelentkezés esetén a szállásdíj mértéke nem változik.

Bejelentkezéskor kérjük, a fennmaradó szállásdíjat készpénzben, bankkártyával vagy SZÉP-kártyával (OTP, MKB) szíveskedjen kiegyenlíteni!

A foglalás módja

A szálláshelyünk foglalást kizárólag emailben vagy a szálloda online rendszerén keresztül fogad el. Telefonon nem áll módunkban foglalást és lemondást elfogadni.

Kérjük, amennyiben foglalni kíván, a személyes adatait pontosan adja meg, különös tekintettel az elérhetőségek (telefonszám, lakcím és e-mail cím) helyes megadására! A foglalásban megadott adatok helyessége az Ön felelőssége.

Visszaélések elkerülése végett, amennyiben Ön a foglalásban megadott telefonszámon, illetve e-mail címen nem elérhető vagy az elérhetőség helytelennek bizonyul, és így nincs lehetőség a foglalás jogszerűségének megerősítésére, a hotelünk fenntartja a foglalás törlésének jogát, mellyel az elszállásolásra vonatkozó jogigény is megszűnik.

Az elérhetőségeinket a Kapcsolat menüpont alatt találja.

Lemondási feltételek közvetlenül a szálloda honlapján vagy emailben leadott foglalásokra/szálláscsomagokra vonatkozóan

Az érkezési naptól számított 14 napon belüli lemondás esetén a foglalás díjának 100%-a kötbér. Az érkezéstől számított 15-30 nap közötti lemondás esetén 50% a kötbér mértéke. A foglalás az érkezési naptól számított 30 napon túl díjmentesen lemondható.

 

Kedvezmények

Az igénybe vehető kedvezmények nem halmozhatóak! Kérjük, hogy foglaláskor jelezze az igényelni kívánt kedvezményt!

 

Adatkezelési szabályzat

A Swim Life Kft. a www.idillhotel.hu weboldal üzemeltetőjének adatkezelési szabályzata. Az Idill Hotel / Swim Life Kft. tulajdonosa vagy a feljogosított használója a honlapon található bármely szöveggel, képpel, hanggal és egyéb anyaggal kapcsolatos szerzői jognak és más szellemi tulajdonjogoknak. A vállalkozás tiszteletben tartja a szerzői jogokat és az oldalon engedély nélkül nem használja mások szellemi termékeit és tudatosan nem sérti meg az idevágó jogszabályokat. Ha ennek az ellenkezőjét tapasztalja, haladéktalanul értesítsen bennünket, hogy a jogsértést mielőbb megszüntethessük!
Ön jogosult a www.idillhotel.hu honlapját olvasni, arról nyomtatással, adathordozóra történő letöltéssel másolatot készíteni, de csak kizárólag személyes jellegű, magán és nem kereskedelmi célra.
Tilos a honlap bármely részének másolatát eladni anyagi haszonszerzés céljából, továbbá kizárólag a tulajdonos hozzájárulásával lehetséges a honlap bármely részének megváltoztatása vagy más műbe, publikációba, honlapba építése, akár elektronikus, akár nyomtatott formában. Az itt leírtakon kívül az Idill Hotel / Swim Life Kft. semmilyen más felhatalmazást, jogot nem engedélyez a honlapjával kapcsolatban.
A honlap tulajdonosa fenntartja magának a jogot arra nézve, hogy bármikor, amikor szükségesnek tartja, előzetes figyelmeztetés nélkül, bármilyen változtatást, javítást, módosítást végezzen honlapján.

A) A felhasználó által a regisztráció során kötelezően megadott adatok: név, e-mail cím és telefonszám B) A felhasználó döntése alapján, a regisztráció során megadható adatok: lakcím C) 16. életévét be nem töltött kiskorú személyek a honlapon nem regisztrálhatnak. D) A honlap használata során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben – a felhasználó számítógépének beállításától függően – a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza. A Szolgáltató a naplófájlban található adatokat nem kapcsolja össze egyéb személyes adatokkal.

 

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON