Rendezvény ajánlatkérés
Idill Hotel
kep

Céges rendezvényhelyszín Hévíznél

Céges rendezvényhelyszín Hévíznél, a tökéletes eseményekért

Jól tudjuk, és szem előtt is tartjuk, hogy a legfontosabb alkalmak tökéletes helyszínt érdemelnek. A cserszegtomaji Idill Hotel nyugodt, zavartalan környezetben várja a céges rendezvényhelyszín iránt érdeklődőket, hogy üzleti eseménye a szervezők és résztvevők elképzeléseinek és elvárásainak maradéktalanul megfelelhessen. Felnőttbarát hotelünk Hévíz mellett, a méltán híres, parkkal körülölelt gyógyvízű tótól mindössze 2500 méterre fekszik. Éppen olyan közel, hogy a város szépségeit akár a céges rendezvény keretein belül is könnyedén és problémamentesen felfedezhetik, de éppen olyan távol, hogy a megrendezésre kerülő alkalmat semmi sem zavarhatja meg. Cserszegtomaj idilli hangulata, hotelünk wellness szolgáltatásai, kényelmes, jól felszerelt szobák és céges rendezvényhelyszín, valamint éttermünk páratlan ízei emelik tovább a nálunk megrendezésre kerülő üzleti alkalmak fényét. Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötöttségek nélkül az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Céges rendezvényhelyszín Hévíz mellett, ahol támogatjuk elképzeléseit

Legyen szó konferenciáról, sajtótájékoztatóról, felsővezetői értekezletről, tudásmegosztó vagy csapatépítő tréningről, hotelünk kialakításának és kollégáink tapasztalatának köszönhetően nálunk garantáltan megtalálhatja az elvárásaihoz maradéktalanul igazodó céges rendezvényhelyszínt. Annak ellenére is, hogy a különféle üzleti alkalmak eltérő céljából fakadóan minden céges rendezvény más és más. Céges rendezvényhelyszínként maximálisan Önökre szabjuk rendezvényhelyszínünket és szolgáltatásainkat, elképzeléseinek megfelelően alakítjuk ki a termet, esetleg éttermünket, és elégítjük ki elvárásait. Bátran kérje kollégáink segítségét, készséggel állnak a céges rendezvényhelyszín iránt érdeklődők rendelkezésére!

 

Céges rendezvényhelyszín vidéken

Hogy miért olyan különleges céges rendezvényhelyszín az Idill Hotel? Amellett, hogy felszereltségünkkel, szállodánk kialakításával és szolgáltatásaival hiánytalanul hozzájárulunk bármely típusú üzleti esemény sikeréhez, hotelünk és a környék nyugodt, zavartalan, idilli hangulata és szépsége különleges élménnyel gazdagítja a céges rendezvényre érkezőket. Mindannyiunknak szüksége van rá, hogy olykor kiszakadjunk a jól megszokott munkakörnyezetből, hogy egy egészen más közegben, az ottani ingerektől inspirálva teljesen új impulzusokkal gazdagodjunk. Hotelünk egy olyan céges rendezvényhelyszínt kínál vidéken, Hévíz mellett, ahol minden apró részlet hozzájárul a céges rendezvény sikeréhez, a szervezők és résztvevők elégedettségéhez.

 

Céges rendezvényhelyszín vidéken

 

Céges rendezvényhelyszín, ahol kikapcsolhatnak

Többnapos céges rendezvényekhez kényelmes, minden igényt kielégítő szállást biztosítunk. Ahhoz azonban, hogy az esemény közben kikapcsolhassanak, ennél valamivel többre van szükség. Éppen ezt az igényt elégíti ki wellness részlegünk, ahol fűtött úszómedencénkben ejtőzhetnek, vagy átélhetik szaunánk testre és lélekre gyakorolt pozitív hatásait. A legjobb ötletek a legváratlanabb helyzetekben születnek. Például egy kötetlen, kellemes séta során hotelünket körülölelő zöldterületen, vagy egy finom ízektől és a vidéki gasztronómia élményeitől színes közös vacsora során, melyet hotelünk étterme, a Papi Restaurant & Pizzeria biztosít céges rendezvényhelyszín iránt érdeklődők számára.

Többnapos céges rendezvényhelyszín

Céges rendezvényhelyszín felnőttbarát hotelben

Az Idill Hotel Magyarország első valódi felnőttbarát hotele. Felnőttbarát szolgáltatásainknak köszönhetően szállodánk nem csupán gyermekmentes, hiszen a párok, baráti társaságok és céges rendezvényhelyszín iránt érdeklődők élményekkel teli, tökéletes feltöltődésééről is gondoskodik felnőttbarát szolgáltatásainkon keresztül. Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével, érdeklődjön felnőttbarát szolgáltatásainkról  kollégánknál!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

 

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON