Rendezvény ajánlatkérés
Idill Hotel
kep

Csapatépítő tréning helyszín

Csapatépítő tréning helyszín a közös élményekért

A kollégák közötti összhang, az összetartás, egymás támogatása és a csapatszellem gyakorlatilag elengedhetetlen tényezői egy cég vagy vállalkozás hatékony működésének. Ennek köszönhetően ünnepelhetik kéz a kézben a közös sikereket, és maradhatnak motiváltak azok elérésben. Közös élmények, felejthetetlen pillanatok, izgalmas programok és testi-lelki feltöltődés: a tökéletes csapatépítő tréning összetevői. Jól tudjuk, és szem előtt is tartjuk a csapatépítő programok fontosságát, wellness hotelünkben kiváló csapatépítő tréning helyszínt kínálunk Hévíz mellett, a nyugodt és csendes Cserszegtomajon! 

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat csapatépítő tréning helyszínre az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Csapatépítő tréning helyszín különleges környezetben

Az irodai, jól megszokott munkakörnyezetből kiszakadva valóban közös kalandokban lehet részük a Hévíz melletti idilli, romantikus Cserszegtomajon. A település és hotelünk mindössze 2500 méterre fekszik a méltán híres Hévíztől, így éppen olyan közelségben, amely biztosítja a város hiánytalan felfedezését, de éppen olyan távol, hogy a turistatömeget elkerülve, csupán egymásra és a csapatépítő programokra koncentrálva élvezhessék a nálunk töltött napok minden pozitívumát.

 

Csapatépítő tréning helyszín Hévíznél

 

Csapatépítő tréning helyszín wellness élményekkel

Ismerjük a tökéletes csapatépítő tréning összetevőit, és szem előtt is tartjuk azokat! Hotelünk kialakításának, az azt körülölelő több mint 4700 négyzetméteres csodás zöldterületnek, wellness részlegünknek, komfortos szobáinknak és éttermünk páratlan ízeinek köszönhetően kínálhatjuk a tökéletes csapatépítő tréning helyszínt Hévíz mellett, Cserszegtomajon.

 

Wellness részlegünk beltéri fűtött medencével, jacuzzival és szaunával várja a csapatépítő programokat kipihenni vágyó Vendégeinket, a Nap meleg sugarait kültéri úszómedencénkben lubickolva élvezhetik. Az egész napos élményeket egy-egy finom, kellemes vacsora során tehetik még tökéletesebbé éttermünkben, a Papi Restaurant & Pizzeria-ban, a jól eső fáradalmakat kényelmes, jól felszerelt szobáinkban heverhetik ki, melyek mindegyike tágas erkéllyel vagy terasszal rendelkezik.

 

Csapatépítő tréning helyszín Hévíznél

Mi lehetne tökéletesebb csapatépítő tréning helyszín a csodás Hévíznél? Az egyedülálló szépségű Hévízi-tó a legnagyobb gyógyhatású, meleg vizű tó egész Európában, nem csoda tehát, hogy évről évre annyian látogatják meg a testi-lelki feltöltődés reményében. Azonban nem csupán  a tó kínál kiváló programokat a csapatépítő tréning helyszín iránt érdeklődőknek. A város számos szezonális és állandó programmal várja az ide érkezőket, de a színes, élményekkel teli csapatépítő programok szervezésében kollégáink is készséggel segítenek!

 

Íme néhány izgalmas látnivaló, amit nem érdemes kihagyni!

 

Csapatépítő tréning helyszín Hévíznél: A római kori romkert

Az Attila utcában fekvő romkert a római korból származik, 1931-ben bukkantak rá, a történelem rajongói imádni fogják ezt a helyet! Egy kis kreativitással izgalmas csapatépítő program szervezhető a környékre.

 

Csapatépítő tréning helyszín Hévíznél: Az egregyi szőlőhegy és pincesor

Szintén a rómaiak honosították meg a szőlőt a környéken, így nem csoda, hogy a borászatnak is igen komoly hagyománya van. Kóstolják meg a környék nedűit az egregyi szőlőhegyen!

 

Csapatépítő tréning helyszín Hévíznél: A cserszegtomaji kútbarlang

Cserszegtomaj nem csupán a cserszegi fűszeres borról híres, hanem kútbarlangjáról is, mely a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része, és amelyre egy puszta véletlen során találtak rá. Magyarországon egyedülálló módon limonitcseppkövek találhatóak itt.

 

Kérje személyre szabott ajánlatunkat csapatépítő tréning helyszínre az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON