Rendezvény ajánlatkérés
Idill Hotel
kep

Csapatépítő tréning vidéken, Hévíznél

Csapatépítő tréning vidéken, a közös élményekért

Kollégák közötti összhang, összetartás, a közös célokért való küzdelem, csapatszellem, egymás támogatása, motiváció. Dolgok, amelyek minden cég vagy vállalkozás sikeres működéséhez elengedhetetlenek. Dolgok, amelyeket egy csapatépítő tréning tökéletesen támogat. Ismerjük a kitűnő csapatépítő tréning összetevőit, mindegyikét biztosítjuk is a hozzánk érkezők számára. Közös élmények, felejthetetlen pillanatok, izgalmas programok, mindez testi-lelki feltöltődéssel kombinálva Hévíz mellett, a nyugodt és csendes Cserszegtomajon. Az Idill Hotel valóban zavartalan környezetet biztosít a vidéki csapatépítő tréning helyszín iránt érdeklődőknek, kollégáink szakértelmének köszönhetően maradéktalanul megvalósítjuk elképzeléseit. 

 

Felnőttbarát hotelünk Hévíz mellett, a méltán híres, parkkal körülölelt gyógyvízű tótól mindössze 2500 méterre fekszik. Vagyis éppen olyan közel, hogy annak szépségeit a vidéki csapatépítő tréning keretein belül felfedezhetik, de éppen olyan messze, hogy a megrendezésre kerülő csapatépítő tréninget semmi sem zavarhatja meg. A hotelünket körülölelő 4700 négyzetméteres parkosított zöldterület, valamint az elérhető sportpályák kiválóan alkalmasak kültéri csapatépítő programok megszervezésére. Kényelmes szobáink és hotelünk wellness részlege a pihenést és kikapcsolódást, míg tradicionális ízeket felsorakoztató éttermünk, a Papi Restaurant & Pizzeria a jó hangulatú közös vacsorákat biztosítja. Kérje személyre szabott ajánlatunkat vidéki csapatépítő tréningre kötöttségek nélkül az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Csapatépítő tréning vidéken, szállással

23 szobás hotelünk nyugalmat, otthonosságot és finom eleganciát kölcsönöz a nálunk megrendezésre kerülő vidéki csapatépítő tréningekhez. Szobatípusaink mindegyikéhez tágas terasz vagy erkély tartozik, a tökéletes pihenést és kényelmet szolgálják hangulatuknak és felszereltségüknek köszönhetően. A szobák és a recepció a hotel főépületében kaptak helyet, az étterem és a wellness részleg különálló épületei zajtól és nyüzsgéstől távol fekszenek, azok a központi épülettől egy csodás parkon keresztül közelíthetők meg.

Csapatépítő tréning helyszín

Vidéki csapatépítő tréning helyszín wellness élményekkel

Hotelünk wellness részlege a színes, csapatépítő programokkal tűzdelt eseményeket követő pihenés és kikapcsolódás tökéletes színelye. A nyári időszakban kültéri medencénkben élvezhetik a Nap forró sugarait, de belső wellness részlegünk is rendelkezésükre áll, ahol 29-30 fokos, fűtött, 10 x 3,5 méteres belső úszómedence, 36-38 fokos vizű, 10 személyes jakuzzi, valamint szauna várja Vendégeinket, és biztosítja a testi-lelki feltöltődést. Exkluzív wellness szolgáltatásunk, a Float Spa segítségével átélheti a test és a lélek páratlan harmóniáját, a zárt kabinrendszernek és a sós víznek köszönhetően a lebegés és a súlytalanság élményét.

 

Csapatépítő tréning helyszín vidéken, színes programokkal

Hotelünk környéke, Hévíz és Cserszegtomaj számtalan izgalmas programlehetőséget kínál, de keszthelyi szabadulószobánk is áll rendelkezésükre, amelyről még több információt IDE kattintva talál. A csapatépítő programok megszervezésében természetesen kollégáink is állnak rendelkezésükre, éttermünk, vidéki csapatépítő tréning helyszínünk és a hotelünket körülölelő zöldterület is kiváló lehetőségeket kínál. Íme néhány kiváló helyszín a közelben, amelyeket érdemes felfedezni:

 

Csapatépítő tréning helyszín vidéken: A római kori romkert

A romkert az Attila utcában fekszik, története egészen az ókorig nyúlhat vissza. 1931-ben bukkantak rá, ha a kollégák között valaki a történelem rajongója, ezt a helyet imádni fogja. Némi kreativitással akár ide is izgalmas csapatépítő program szervezhető!

 

Csapatépítő tréning helyszín vidéken: Az egregyi szőlőhegy és pincesor

A szőlőt a környéken a rómaiak honosították meg, így tehát nem is csoda, hogy a borászatnak ilyen komoly hagyományai vannak. Ne hagyják ki a környék finom nedűit az egregyi szőlőhegyen!

 

Csapatépítő tréning helyszín vidéken: A cserszegtomaji kútbarlang

Hiba lenne azt gondolni, hogy Cserszegtomaj csupán a cserszegi fűszeres borról híres, hiszen kútbarlangja is jól ismert, amely a Balaton-felvidéki Nemzeti Park része, és amelyre egy puszta véletlen során találtak rá. Magyarországon egyedülálló módon limonitcseppkövek találhatóak itt.

 

Válassza vidéki csapatépítő tréning helyszínünket a felejthetetlen közös élményekért! Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötöttségek nélkül az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON