Szobafoglalás
Idill Hotel
kep
twitter facebook pinterest comment

Egészséges életmód nyaralás alatt

Talán Önnel is megtörtént már, hogy a hétköznapokban olyan hibátlanul betartott diétája, fogyókúrája vagy életmódja a nyaralás alatt gyakorlatilag teljesen eltűnt és pillanatok alatt tarthatatlanná vált. Legyen szó speciális étrendről vagy életmódról, esetleg diétáról vagy fogyókúráról, egy kis odafigyeléssel bizony csökkentheti a “mellényúlás” lehetőségét. 

Egészséges életmód nyaralás alatt

Egészséges életmód nyaralás alatt is – A folyadékbevitel

Cikkünk célja nem az, hogy nyaralás alatt sanyargatnia kelljen magát, sokkal inkább az, hogy segítsünk csökkenteni az össze-vissza evés lehetőségét, és fenntartsuk szervezete egészségét. Ennek alapja egyértelműen a megfelelő folyadékbevitel, amelyre a nyaralás során akár sokszorosan is szükségünk lehet. A szaunahasználat, a forró Napon eltöltött órák és az elfogyasztott alkoholos italok is megkövetelik a folyadékbevitelre való kiemelt odafigyelést.

 

Egészséges életmód nyaralás alatt is – Egy kis mozgás programokkal összekötve

Ha az aktív pihenés szerelmese, ez a tipp Önnek magától értetődik. Érdemes a programok és látnivalók kiválasztásánál ügyelni rá, hogy olyat is felfedezzünk és kipróbáljunk, ami egy kicsit átmozgatja a testünket. Legyen ez egy rövidebb túra, úszás, vagy a környék felfedezése biciklival, egy a lényeg: csempésszen némi aktivitást a pihenésbe.

 

Egészséges életmód nyaralás alatt is – A főétkezéseknél ne csalj

Ahogy azt már korábban is említettük, nyaralás alatt ne az önsanyargatás legyen a cél! A főétkezések alatt tartsa be a diétáját, és adjon magának egy kis szabadságot a nap további részében. Ha megkíván egy gombóc fagyit, vagy egy finom süteményt, nyugodtan mondjon rá igent, de mindemellett ügyeljen rá, hogy a főétkezései ne boruljanak fel, ne térjenek el nagyon a megszokottól. Ez a kis rugalmasság ráadásul segít elkerülni a túlzott önmegtartóztatásból is fakadó falási rohamokat. 

 

Hotelünk éttermében, a Papi Restaurant & Pizzeria-ban biztosan talál egészséges, kedvére való falatokat nem csupán a reggeli és a vacsora során, de a la carte kínálatunkban is. Étlapunkat IDE kattintva megtekintheti. Nálunk nem kell lemondania egészséges életmódjáról, diétájáról! Látogasson el hozzánk az idilli Cserszegtomajra, az ország első IGAZÁN felnőttbarát hotelébe! Árkalkulációért vagy online foglalásért kattintson az alábbi gombok valamelyikére!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

 

Egészséges életmód nyaralás alatt is – Vigye magával a kedvenc nassolnivalóját

Ha nagyon is szigorúan tartja diétáját vagy étrendjét, nem árt magával vinnie a kedvenc nassolnivalóját, ami utazás-kompatibilis. Így nem kell attól félnie, hogy elcsábul, amíg a többiek a lángost majszolgatják. Biztosítékként nem árt, ha kéznél van, és a táskájában könnyedén magával viheti.

 

Egészséges életmód nyaralás alatt is – Pihenjen

Az egyik legfontosabb dolog, amit nyaralás alatt meg kell tennie az egészséges életmódja megőrzéséért, az a pihenés. Itt az idő, hogy elengedje végre a hétköznapi stresszt, relaxáljon és élvezze a feltöltődést. Mindegy, hogy az ágy kényelmét élvezi a szokásosnál hosszabb ideig, a pezsgőfürdőben pihen, vagy a szauna pozitív hatásait tapasztalja meg, a lényeg, hogy kikapcsoljon.

 

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON