Szobafoglalás
Idill Hotel
kep
twitter facebook pinterest comment

Egymásra hangolódva az idilli Cserszegtomajon

Csomag érvényessége: 2020.01.01. – 12.23. A csomag minimum 2 éjszakára foglalható!

Egymásra hangolódva az idilli Cserszegtomajon

Csodás közös pillanatok az ország első VALÓBAN felnőttbarát hotelében

Az ország első, VALÓBAN felnőttbarát hotele Hévíznél, Cserszegtomajon várja Vendégeit. Felnőttbarát hotelként tisztában vagyunk vele, milyen fontos, hogy időről időre szánjunk egymásra némi minőségi időt. Az „Egymásra hangolódva” csomagunkkal segítünk abban, hogy kicsit közelebb kerüljenek ismét egymáshoz, hogy újabb romantikus, felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak.

 

Mivel is lehetne romantikusabbá tenni a páros kikapcsolódást, ha nem felnőttbarát hotelünk különféle bekészítéseivel? Ha meglepné a kedvesét egy pihenéssel, válassza ezt a csomagot! Csaljon mosolyt bekészítéseinknek köszönhetően párja arcára, csempésszen újra egy kis romantikát a kapcsolatukba! 

 

Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat szobafoglalásra felnőttbarát hotelünkbe kötöttségek nélkül! Kattintson az alábbi gombra!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

 

Extra bekészítéseink és plusz szolgáltatásaink tovább fokozzák a romantikát! Lepje meg velük párját, tájékozódjon róluk az alábbi gombra kattintva vagy ajánlatkérés során!

 

Extra bekészítések

 

Csomagunk tartalma:

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON