Szobafoglalás
Idill Hotel
kep
twitter facebook pinterest comment

Eladó 23 szobás hotel-étterem Cserszegtomajon, Hévíz mellett

A komplexum 7714 m2-es telekterületen fekszik.

 

Az étterem alatt egy wellness részleg üzemel, ahol egy fűtött, beltéri medence, jacuzzi és finn szauna található. A wellness részleg duplájára bővíthető, a tervek rendelkezésre állnak. 


Az étterem (a 2 gyönyörű panorámás teraszával együtt) kb. 100 fő befogadására alkalmas. A belső része 2019 év elején lett felújítva, modernizálva.

Az étterem felett 7 szobát terveztünk kialakítani, ahol a falazás már készen van. Ennek teljes elkészüléséhez minimális befektetésre van szükség.A hotel szobái (23 db) és a recepció egy másik épületben vannak, amelyekből 17 db szoba 2018. novemberétől 2019. márciusáig teljeskörűen fel lett újítva (a fürdőszobák újra lettek burkolva, épített zuhanyzókat alakíttattunk ki, a vízcsövek ki lettek cserélve, a klímák csövezése is elkészült, a szobák le lettek parkettázva, új bútorok lettek vásárolva.)

 

Deluxe szobatípusból összesen 9 db van, amelyek teljeskörűen fel lettek újítva. Ezek a szobák a lila és sonoma színek összhatásával keltik a luxus hatását.
 

Comfort szobatípusból 3 db van a hotelben. Ezek mind 2 légterűek: nappali, hálószoba és fürdőszoba van kialakítva. Azon vendégeknek a legjobb választás, akik a tágas tereket kedvelik.

 

Superior szobatípusból összesen 5 db van, amelyből 2 db klimítizált, a másik 3-ban pedig ki lett építve a klímák csövezése.

Standard szobatípusból 6 db van, amelyekben festést és tapétázást eszközöltünk. Ezek nem kerültek felújításra.

 

A hotel épületében 2019. nyarán kialakítottunk egy teljesen új masszázs helyiséget, a Magyarországon egyedülálló Float Spa-nak (lebegőfürdőnek) is új helyet hoztunk létre, amelyek maximális csendet biztosítanak a vendégeknek.


 

Az egész komplexum egyébként rendkívül csendes (annak ellenére, hogy fő út mellett található).

Mindkét épület gázkazánnal van fűtve. A hotelhez tartozó étterem épülete fa-elgázosító kazánnal is működtethető.

A szálloda jelenlegi honlapja 2019. decemberében készült el, amely teljesen reszponzív és felhasználóbarát. A honlapon saját foglalási motor működik, ahol azonnali online foglalásokat fogadunk.
 

A 2 ingatlan kizárólag egyben eladó.

A vételár: 1.850.000 € helyett 1.450.000 €

(azért ennyi, mert nem hirdetni szeretnénk, hanem eladni).

 

Az étterem és a hotel berendezése és teljes felszereltsége külön megállapodás tárgyát képezik.

Lehetőség van céggel együtt történő vásárlásra is. Ez esetben a vételár személyes megbeszélés kérdése (akár meglévő hitelek átvállalásával).

Az ingatlan előzetes egyeztetés alapján megtekinthető.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén:

hotelpromocio@gmail.com

+36 70 777 3124

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON