Szobafoglalás
Idill Hotel
kep

Felnőttbarát hotel wellness élményekkel

Az ország első IGAZÁN felnőttbarát hotele

Számunkra a “felnőttbarát hotel” kifejezés többet jelent az egyszerű gyermekmentességnél. Amellett, hogy csak 14 évnél idősebb vendégeket fogadunk, valóban különleges élményeket nyújtunk felnőtt vendégeink számára. Jól tudjuk, mennyit ér a néhány nap, amelyet kizárólag egymásra szánnak. Hogy milyen fontos olykor kiszakadni a rohanó hétköznapok végeláthatatlan forgatagából, hogy milyen áldozatokkal is jár gyakran ez. Éppen ezért hozzuk ki a maximumot a “felnőttbarát hotel” fogalmából, éppen ezért színesítünk és teszünk tökéletessé minden egyes nálunk töltött pillanatot. Árkalkulációért kattintson az alábbi gombra, vagy foglaljon hozzánk közvetlenül szobát!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

 

Felnőttbarát hotel, ahol a különleges élményeké a főszerep

Szív alakú desszert vagy pezsgő a szobában, rózsaszirmokkal díszített ágy, illatos virágcsokor, gyümölcskosár, sajttál. Reggeli az ágyban, gyertyafényes vacsora, szív alakú torta, romantikus pezsgőfürdőzés pezsgővel, erotikus vagy ismerkedős felnőtt társasjáték. Csak néhány azon szolgáltatásaink és bekészítéseink közül, amelyekkel tökéletessé varázsoljuk a felnőttbarát hotelünkben eltöltött pillanatokat. 18 éven felüli vendégeink számára valóban eXXXtra bekészítéssel fűszerezzük meg a kikapcsolódást, mellyel kapcsolatban egyedi ajánlatot IDE kattintva kérhet.

 

Felnőttbarát hotel

 

Felnőttbarát hotel csodás környezetben

Egy felnőttbarát hotel, ahol minden az Önök kényelmét és kikapcsolódását szolgálja. Az Idill hotel Hévíz közvetlen közelében, a hangulatos, romantikus Cserszegtomajon, valóban zavartalan környezetben, csodás zöldterülettel körülölelve fekszik. 

 

Ha felnőttbarát hotel, akkor Idill hotel

Élvezze a hévízi gyógyfürdő páratlan hatásait, a környék csodás programlehetőségeit és látnivalóit. Az aktív és a passzív pihenés szerelmesei is egyaránt megtalálják nálunk és felnőttbarát hotelünk környékén a számításukat. Nálunk biztosan nem kell attól tartaniuk, hogy bármi is megzavarná az idilli kikapcsolódást.

 

Felnőttbarát hotel wellnessel

Mitől olyan tökéletes felnőttbarát hotel az Idill hotel? A környék szépségeitől, a VALÓBAN felnőttbarát szolgáltatásoktól, a tökéletes kényelemtől és zavartalan kikapcsolódástól, na meg persze wellness élményeinktől. Kültéri és beltéri medence, pezsgőfürdő és szauna várja a felfrissülni vágyókat, amelyek által kínált élményt masszázs szolgáltatásaink tesznek még tökéletesebbé.

 

Felnőttbarát hotel, ahol átélheti a test és a lélek tökéletes harmóniáját

Wellness szolgáltatásaink mellett egy valóban exkluzív, egyedülálló élményt is nyújtunk Vendégeink számára. Felnőttbarát hotelünkben átélheti a test és a lélek tökéletes harmóniáját, a lebegés, a vízi súlytalanság szinte földöntúli élményét.

 

Felnőttbarát hotel, Float Spa

 

A Float Spa kabin hang- és zajszigetelése révén gyakorlatilag teljesen ingermentessé válik a test, az elme kikapcsol, rövid időre beállhít az ún. gondolat-mentesség. Lepje meg kedvesét, élje át Ön is a Float Spa kínálta fantasztikus élményt! Árkalkulációért vagy online szobafoglalásért kattintson az alábbi gombok valamelyikére!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

 

Felnőttbarát hotel kedvezményes, akciós, kedvező ajánlatokkal

Felnőttbarát hotelünkben megújuló és állandó ajánlatai között garantáltan talál olyat, amely Önök számára megfelelő. Legyen szó különleges alkalomról, születésnapról vagy házassági évfordulóról, vagy csupán egy romantikus éjszakáról, amit kettesben töltenének el, nálunk tökéletes helyszínt talál hozzá! Ajánlatainkért kattintson IDE!

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON