Szobafoglalás
Idill Hotel
kep

Az első igazán felnőttbarát hotel, ahol nem a gyerekmentesség a lényeg

Mit jelent számunkra a felnőttbarát hotel kifejezés?

A felnőttbarátság nálunk nem csak azt jelenti, hogy hotelünkben csak 14 évnél idősebb vendégeket fogadunk, hiszen ez csupán gyerekmentesség lenne. Mi valóban szeretnénk több, kiemelkedőbb élményt nyújtani felnőtt vendégeink számára csupán a zavartalan, gyermekzsivajtól mentes pihenésnél. Jöjjenek hozzánk azért, mert szeretnének feltöltődve visszatérni gyermekeikhez, vagy csak azért, mert egy különlegesen romantikus, a párkapcsolatokra is hangsúlyt fektető szállodára vágynak. Természetesen adott a csendes, elvonulásra alkalmas helyszín, ahol az ember szerelmesen bújhat össze párjával, de igazán kapcsolódó szolgáltatásaink teszik különlegessé és valóban felnőttbaráttá wellness hotelünket. Tájékozódjon árainkról vagy foglaljon szobát wellness hotelünkbe az alábbi gombok valamelyikére kattintva!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!


A gyermekmentesség nem cél, csak eszköz

Szeretjük a gyermekeket, és biztosak vagyunk benne, hogy sok gyermekes szülő is vendégünk lesz, akiknek szintén élete értelme gyermeke. De ahhoz, hogy a mindennapokban teljes erőbedobással, lelkesedéssel, odaadással élhesse meg mindenki szülői szerepét, szüksége van néha a feltöltődésre is. Ahhoz, hogy a gyermek a megfelelő családképet kapja szüleitől, látnia kell, hogy azok szeretik egymást.

 

Minden kapcsolatnak szüksége van „karbantartásra”, arra, hogy a pár intenzíven megélje egymás közelségét. Sajnos a hétköznapokban ez sokszor lehetetlen, a hétköznapi taposómalomban a szerelmesek nem képesek már annyira egymásra figyelni, mint kapcsolatuk kezdetén.

 

Igen, ki kell mondanunk, minden kapcsolatnak szüksége van időnként a megújulásra, a felfrissülésre, a kezdeti érzések, a kettesben megélt romantika megidézésre. Ne felejtsük el a gyermek nem célja, gyümölcse egy kapcsolatnak! Mondja ki tehát minden pár: Igen, szerelmünk fontos, a család összetartó ereje, és mint ilyen, ápolni kell!

Felnőttbarát hotel

 

Különleges szolgáltatások a romantikus pihenés elnyeréséért

A felnőttbarát hotel kifejezés így nálunk a szerelem maximális megélését, a kapcsolat megújulását jelenti. Találjanak egymásra páros masszázs szolgáltatásunk kapcsán, játszanak felnőtt társasjátékainkkal reggelig, éljék át az első randi élményét romantikus vacsora szolgáltatásunk segítségével.

 

Csupán 10 percre a Balatontól

Ha alapnak vesszük, hogy egy felnőttbarát hotel a párkapcsolat feltöltődését szolgálja, fontos az elbújás, a zavartalan együttlét mellett az élmények szerzése is. Az Idill Hotel, mint felnőttbarát szálloda Magyarország egy csodálatosan élménydús környezetében fekszik: itt van a Hévizi-tó, melyet senkinek nem kell bemutatnunk, de a Kis-Balaton, Kehidakustány, Keszthely, akár Tapolca, Sümeg vagy a Badacsony is csak pár percre van. Borkostolók, kirándulások, télen-nyáron fürdés, termálvíz, masszázs és egyéb szolgáltatások érhetők el környékünkön. 

 

Árkalkuláció

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON