Szobafoglalás
Idill Hotel
kep
twitter facebook pinterest comment

A súlytalanság és a teljes nyugalom élménye a Float SPA-val

A hétköznapi feladatok, a munkahelyi stressz, az otthoni teendők vagy az iskolai vizsgák mellett nincs ideje, kikapcsolni, relaxálni? Akkor van egy jó hírünk, a különleges Float Spa segítségével egy rövid időre megszabadulhat gondjaitól, és csak a pihenésre koncentrálhat. 

A súlytalanság és a teljes nyugalom élménye a Float SPA-val

A Float Spa segít, hogy teljesen kikapcsoljon

A Float Spa nem más, mint egy lebegőkabin. De mégis hogyan lehet elképzelni? Ez a lebegőkabin gyakorlatilag egy fedett kis méretű kabin, amiben magas sótartalmú víz található a lebegés elősegítése céljából. Azért fedett, mert a relaxációhoz fontos, hogy minden külső inger kizárásra kerüljön, éppen ezért a kabin hangszigetelt is. 

 

Tudományosan megállapított tény ugyanis, hogy ha a környezet minden ingerét kizárjuk, akkor az emberi agy az úgynevezett THÉTA állapotba kerül, ami az elalvás és az éberség közti szakaszt jelenti. A lebegés a magas sókoncentrátumú víznek köszönhető, a teljes nyugalom pedig a zavaró fény és hangingerek kizárásának.

 

Kiknek ajánljuk a Float Spa szolgáltatást?

A Float Spa szolgáltatásunkat mindenkinek ajánljuk, aki szeretne kikapcsolódni, vagy csak szeretné megízlelni a súlytalan lebegés varázsát. Számos pozitív hatása közül mindenki tud valamit kamatoztatni, de azért kiemeltünk pár speciális területet, ahol különösképpen hasznos az eljárás.

 

Túlhajtott üzletembereknek

Erősen ajánljuk a munkában túlhajtott üzletembereknek és üzletasszonyoknak, vagy bárkinek, aki a munkahelyi teendői miatt stresszes életet él. Hiszen a Float Spa nemcsak a stressz szintjét csökkenti, hanem fokozza a kreativitást, illetve a probléma megoldó készséget is, ami biztosan hasznos munkája elvégzésében.

 

Szorongó diákoknak

A vizsgáktól szorongó, idegeskedő diákoknak is ajánljuk ezt a szolgáltatást, hiszen nemcsak a stressz csökkentésében tud segíteni, de a koncentrációs készséget is fokozza, és segít a tanulási nehézségek leküzdésében is.

 

Fájdalommal küzdőknek

Ízületi panaszok, derék-, hát fájdalom csökkentésére is nagyon jó alternatíva. Szív – és érrendszeri megbetegedések kockázatának csökkentésében is segít a stresszoldás által. 

 

Sportolóknak

Sokszor fordulnak meg nálunk sportolók is, hiszen a Float Spa a teljesítmény növelésében is segít, illetve a fáradt izmokat is nagyon jól ellazítja. Sportsérülés utáni rehabilitációként is alkalmazható.

 

A Float Spa azonnal érezhető hatása

A Float Spa-nak azonnal érezhető hatása van, így a lebegőkabinból kiszállva érezheti, hogy mennyire megérte a döntése. Hogy pontosan mit fog érezni? Nyugodtságot, kipihentséget, illetve, hogy görcsös izmai ellazultak. Mind fizikailag, mind lelkileg teljesen megújul a kezelés alatt. Ha nem tud megszabadulni a mindennapi stressztől, és úgy érzi, már nem bírja tovább, akkor mindenképpen ajánljuk, hogy próbálja ki. 
 

 

 

 

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON