Szobafoglalás
Idill Hotel
kep
twitter facebook pinterest comment

Súlytalanság és teljes nyugalom a Float Spa-val

Csomag érvényessége: 2020.12.23-ig!

Súlytalanság és teljes nyugalom a Float Spa-val

A Float Spa fedett lebegőkabin technológiája tudományos alapokon nyugszik. A sós vízben való lebegésnek, valamint a külső ingerek (fény és hang) kizárásának köszönhetően az agy elérheti az ún. théta állapotot, ami az elalvás és az éberség közötti hajszálvékony szakasz, és amely valóban megajándékoz a súlytalanság, a lebegés élményével, valamint biztosítja az elme és a test tökéletes harmóniáját, a soha meg nem tapasztalt nyugalmat.

 

Aki valaha átéli a Float Spa kínálta hihetetlen élményt, biztosan visszavágyik. Hotelünk Hévíz mellett, Cserszegtomajon várja a pihenni és feltöltődni vágyó vendégeit. Szállodánk valóban a nyugalom, a pihenés szigete, az azt körülölelő idilli környezet lehetővé teszi a teljeskörű kikapcsolódást. A wellness élményeket a Float Spa koronázza csak meg igazán.

 

Float Spa, valódi feltöltődés csomagunk tartalma:

 

Élje át a páratlan kikapcsolódást, töltődjön Float Spa kabinunk segítségével! Tájékozódjon szobaárainkról kötelezettségek nélkül, vagy foglaljon hozzánk szobát közvetlenül az alábbi gombra kattintva!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON