Idill Hotel
kep
twitter facebook pinterest comment

Látogass el hozzánk influencerként kedvezményesen! - Influencer Program

Büszkén működünk együtt folyamatosan influencerekkel és bloggerekkel, fontos számunkra, hogy vendégeink őszinte, valós tapasztalatokon keresztül ismerhessék meg hotelünket, és éljék át ezt követően a teljes kikapcsolódás és feltöltődés élményét.

Látogass el hozzánk influencerként kedvezményesen! - Influencer Program

Influencer Program a Relax Hotelben

Ha mindened a tartalomgyártás, imádsz szép, kreatív, látványos fotókat megosztani követőiddel, és az őszinte véleményekben és tapasztalatokban hiszel, a legjobb helyen jársz! Látogass el hozzánk influencerként vagy bloggerként kedvezményesen vagy teljesen ingyen, fedezd fel Cserszegtomaj romantikus hangulatát, barangold körbe Hévízt és látnivalóit, kapcsolj ki wellness szolgáltatásainknak köszönhetően! Páratlan alapot nyújtunk a feltöltődéshez és nagyszerű hátteret az erről készült fotókhoz!

 

Követőidet is kedvezményes ajánlattal lepjük meg egyedi kedvezménykódodon keresztül

Látogass el hozzánk Influencer Programunkon keresztül, és lepd meg követőidet is egyedi, kedvezményes kedvezménykóddal! Ha ez még nem volna elég, minden, a kedvezménykódoddal beérkezett foglalás után jutalékkal háláljuk meg, hogy őszinte véleményedet és saját tapasztalataidat követőiddel is megosztod! Jelentkezz Influencer Programunkba, kattints az alábbi gombra és vedd fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén!

 

Kapcsolatfelvétel

 

Légy szállodánk vendége ingyen

Ha az alábbi információk között magadra ismersz, ne habozz felvenni a kapcsolatot velünk, hogy eltölthess néhány kellemes napot nálunk! 

 

Követők száma Amit kínálunk Kedvezmények követőid számára Jutalék minden, a kedvezménykóddal való foglalás után
20 - 40 000 Instagram/YouTube/Facebook követővel rendelkezem 2 fő részére szóló 1 éjszakás pihenés félpanzióval 10% 5%
40 - 70 000 Instagram/YouTube/Facebook követővel rendelkezem 2 fő részére szóló 1 éjszakás pihenés félpanzióval, pezsgő bekészítéssel 10% 5%
70 000 feletti Instagram/YouTube/Facebook követővel rendelkezem 2 fő részére szóló 2 éjszakás pihenés félpanzióval pezsgő bekészítéssel 10% 5%

 

Hogy mit kérünk cserébe?

A fentiekért kérjük, hogy az alábbi kéréseinknek tégy eleget!

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON