Rendezvény ajánlatkérés
Idill Hotel
kep

Kis létszámú esküvőhelyszín Hévíznél, a romantika jegyében

Kis létszámú esküvőhelyszín, ahol az álmok valóra válnak

A pillanat, amikor a Te és Én-ből “Mi” leszünk, amikor két élet örökké összeforr. Életünk egyik legmeghatározóbb, legcsodálatosabb napja, amit oly sok éve dédelgetünk álmainkban. Tervezgetjük, tökéletesítjük, fényesítjük, mint egy valódi, ékes gyémántot, hogy aztán barátaink és családunk körében élhessük meg minden egyes pillanatát. Sok-sok órát és napot töltünk a dekoráció, a meghívó, a menü finomítgatásával, esküvői torták sorát kóstoljuk végig, ezer meg ezer zenét meghallgatunk, hogy végül megtaláljuk a legméltóbbat az első tánchoz. Mindezt azért, mert a Nagy Nap valóban megérdemli a fáradalmakat, hiszen nem csupán az ifjú pár, de a meghívottak, szeretteink életének is meghatározó pillanata lesz. Az Idill Hotel a romantikus, idilli kis létszámú esküvő minden egyes összetevőjét biztosítja az esküvőhelyszín iránt érdeklődők számára. Kérje személyre szabott, egyedi ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével, rendezze meg nálunk az álomesküvőjét!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Kis létszámú esküvőhelyszín a vidék minden pozitívumával

Aki átélte már a Hévíz melletti, a méltán híres, parkosított övezettel körülölelt gyógyvízű tótól mindössze 2500 méterre fekvő Cserszegtomaj romantikus, idilli, nyugodt hangulatát, az biztosan visszavágyik. Wellness hotelünk a zavartalan kikapcsolódás szakértője, a meghitt hangulatot a kis létszámú esküvőhelyszínünk esetén is biztosítjuk, hogy a Nagy Nap minden pillanata tökéletes lehessen. A szálloda nem csupán szolgáltatásai vagy kényelmes szobái miatt kiváló kis létszámú esküvőhelyszín, hiszen közel 4700 négyzetméteres parkosított zöldterület veszi körül, így a szabadtéri esküvőre is lehetőséget biztosítunk. Munkatársaink szakértelmének és hotelünk adottságainak köszönhetően maradéktalanul megvalósíthatjuk elképzeléseit!

 

Kis létszámú esküvőhelyszín szállással

23 szobás hotelünk meghitt otthonosságot, csendet és finom eleganciát sugároz. A hotel főépületében található a recepció és szobáink, amelyekhez tágas terasz vagy erkély tartozik. Szobatípusaink mindegyike kényelmes, valódi kikapcsolódást és feltöltődést kínálnak a kis létszámú esküvőt követően. Minden igényt kielégítő felszereltségüknek köszönhetően a vendégek gondtalanul élvezhetik a pihenés pillanatait. Hotelünk tradicionális ízeket kínáló étterme, a Papi Restaurant & Pizzeria külön épületben kapott helyet, éppen úgy, mint wellness részlegünk is. Azokat a központi épülettől egy csodálatos, idilli, zöldellő parkon keresztül közelíthetik meg vendégeink.

Kis létszámú esküvőhelyszín vidéken

Kis létszámú esküvőhelyszínünk egyben a mézeshetek színhelye is lehet

Kis létszámú esküvőhelyszínünk nagy pozitívuma, hogy a Nagy Napot követően akár a mézesheteket is itt töltheti az ifjú pár. Romantikus hotelünk wellness élményekkel fűszerezi meg nászutat. Kényelmes szobáink tökéletesek, ha ki sem mozdulnának, és csupán egymással foglalkoznának, de Cserszegtomaj és Hévíz is nagyszerű programlehetőségeket kínál, ha az aktív pihenés kedvelőiként felfedeznék a környéket. 

 

Kis létszámú esküvőhelyszín felnőttbarát hotelben

Az Idill Hotel hazánk első, valóban felnőttbarát, nem pedig gyermekmentes hotele. Felnőttbarát szolgáltatásainknak köszönhetően a párok, a kis esküvőhelyszín iránt érdeklődő jegyesek, valamint akár baráti társaságok számára is élményekkel teli, tökéletes feltöltődést biztosítunk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat kis létszámú esküvőhelyszínre az alábbi űrlap kitöltésével, válassza a romantikus Idill Hotelt esküvője helyszínéül!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

 

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON