Szobafoglalás
Idill Hotel
kep
twitter facebook pinterest comment

A tökéletes lánybúcsú megszervezése lépésről lépésre

A tökéletes lánybúcsú megszervezése bizony nem könnyű feladat! Íme 5 lépés, amit biztosan számba kell vennünk, hogy az esemény tökéletes legyen!

A tökéletes lánybúcsú megszervezése lépésről lépésre

Lánybúcsú szervezése: Kérdezzük ki a menyasszonyt

Nos, a legnagyobb hiba, amit egy lánybúcsú szervezője elkövethet az az, hogy szembe megy az ara kívánságaival. Mielőtt bármit is megszerveznénk és lefixálnánk, érdemes leülni a menyasszonnyal, és sorra venni az elvárásait. Ha nem szeretne hajnalig tartó bulit, ne erőltessük, ha meghitt leánybúcsúról álmodik, annak megfelelően szervezzük meg az estet. A lényeg, hogy a végeredmény valóban olyan legyen, amiről az ara álmodik. Ezen a napon kétségtelenül ő a legfontosabb, zárjuk ki tehát a csalódás lehetőségét!

 

Lánybúcsú szervezése: Válasszuk ki a megfelelő időpontot

Méghozzá a menyasszonnyal karöltve! Hiba lenne azt gondolni, hogy a menyegző előtti napokon érdemes sort keríteni a leánybúcsúra! Engedjük, hogy ebben az időszakban az ara lélekben készüljön a Nagy Napra. Érdemes akár hetekkel az esküvő előttre lefikszálni az időpontot, de azért igyekezzünk figyelembe venni a várható időjárást, ha a menyasszonynak valamilyen különleges kérése lenne a programokat illetően. 

 

Lánybúcsú szervezése: Tegyük felejthetetlenné a napot

Most tehát, hogy tisztában vagyunk az ara elképzeléseivel és a leánybúcsú időpontját is fixáltuk, találjunk ki vicces, izgalmas játékokat az eseményre. Szerezzük be a szükséges kellékeket, vonjuk be a meghívottakat is a feladatok megálmodásába. Fontos, hogy ne szigorú programtervvel dolgozzunk, hiszen az bizony megölheti a hangulatot! Érdemes olyan ötleteket is megvalósítani, amelyek nem igényelnek speciális helyszínt!

 

Lánybúcsú szervezése: Állítsuk össze a meghívottak listáját

Lehetőleg azonnal, ahogyan megtaláltuk a megfelelő időpontot. Érdemes hetekkel előtte tájékoztatni a barátnőket, családtagokat az eseményről, hogy biztosan mindenki jelen lehessen. Fontos, hogy tájékoztassuk is őket a programokról és az időbeosztásról, valamint hangsúlyozzuk is ki, hogy mikor és hol találkozunk az est indításaként. Célszerű egyébként az esemény előtti héten (sőt, napon is!) figyelmeztetni őket a lánybúcsúról, hogy biztosan mindenki időben érkezzen.

 

Lánybúcsú szervezése: Találjuk meg a tökéletes helyszínt

Bár utoljára hagytuk, félreértés ne essék: a tökéletes leánybúcsú helyszín megtalálása az egyik legfontosabb feladatunk! Ehhez azonban természetesen tisztában kell lennünk az időponttal, a meghívottakkal és a menyasszony elvárásaival is, de ezeket már korábban kipipáltuk. Érdemes olyan helyszínt választani, ahol a menyasszony korábban nem járt még, vagy éppen ellenkezőleg, amihez csodaszép élmények kötik. Ha időtők engedi, akár több napra is tervezhettek. Felnőttbarát hotelünk csodás lánybúcsú helyszínt biztosít! Wellness részlegünknek, éttermünk páratlan ízeinek, felnőttbarát szolgáltatásainknak, bekészítéseinknek és felnőtt társasjátékainknak köszönhetően garantáljuk a felhőtlen szórakozást! Legyen valóban felejthetetlen a lánybúcsú, kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON