Szobafoglalás
Idill Hotel
kep
twitter facebook pinterest comment

Nyári relaxáló felfrissülés

Érvényes: 2021. június 28. - 2021. augusztus 22.
Éjszakák száma a csomagban: 2 éj - hosszabbítás lehetséges! 
Ellátás: Félpanzió

Nyári relaxáló felfrissülés

Töltődjön fel egy igazi, valóban felnőttbarát szállodában Cserszegtomajon, élvezze a remek ízeket a hotel éttermében és csobbanjon a hotel wellness részlegében! Nálunk nyáron is biztonságban érezheti magát, hiszen a szállás, az étterem és a wellness is teljesen elkülönül, ráadásul a kialakításnak köszönhetően a kellő távolságot is könnyű lesz tartani!

Szállás félpanzióval és wellness használattal már 15.950 Ft / fő / éj ártól!


A „felnőttbarát” nálunk nem csak azt jelenti, hogy hotelünkben kizárólag 14 évnél idősebb vendégeket fogadunk, hiszen ez csupán gyerekmentesség lenne. Kollégáinkkal valóban szeretnénk több, kiemelkedőbb élményt nyújtani felnőtt vendégeink számára csupán a zavartalan, gyermekzsivajtól mentes pihenésnél. Jöjjenek hozzánk azért, mert szeretnének feltöltődve visszatérni gyermekeikhez, vagy csak azért, mert egy különlegesen romantikus, a párkapcsolatokra is hangsúlyt fektető szállodára vágynak, melyben minden elem arról gondoskodik, hogy ilyen élményekben részesüljenek.
 

A csomag tartalma

 

Ajándékunk a csomagfoglaláshoz

 

Külön díj ellenében igénybe vehető szolgáltatások/bekészítések

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON