Szobafoglalás
Idill Hotel
kep

Nyereményjáték

“Nyerj wellness pihenést” Instagram játék 2021 - Nyereményjáték szabályzat

 

A SWIM LIFE Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Cg. 01-09-720392, adószáma 12591262-2-43, 1213 Budapest, Puli sétány 17. IV/19.  (továbbiakban szervező) nyereményjátékot szervez (továbbiakban: játék).

 

A játékban való részvétel feltételei

 

1. A játékban bármilyen természetes személy részt vehet, aki Instagram fiókkal rendelkezik, és a játék indulásának pillanatában még nem követője a Szervező Instagram oldalának
 @idillhotel (https://www.instagram.com/idillhotel/).

 

2. A játékban nem vehetnek részt a szervező tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 685. § b) pontjában meg-határozott közeli hozzátartozói.

 

3. A játékban való részvétel feltétele, hogy a játékos új követőként kövesse be a @idillhotel Instagram oldalát (https://www.instagram.com/idillhotel/) és a sorsolás időpontja alatt is követője legyen az oldalnak.

 

4. Játékos tudomásul veszi, hogy amennyiben szervező nem tudja a részvételi feltételének teljesülését ellenőrizni, a játékból kizárásra kerül, és így nem vesz részt a sorsoláson. A játék időtartama után a játékos természetesen minden további következmény nélkül leállíthatja @idillhotel Instagram követését.

 

5. A játékban való részvételhez külön regisztráció nem szükséges.

 

6. A játékban való részvétel jelen szabályzat automatikus elfogadását jelenti. A játékszabály feltételeit nem teljesítő játékos a játékból kizárásra kerül és így nem jogosult a nyeremény átvételére.

 

A játék időtartama
 

2021. május 21. napja és 2021. június 13. napja 23 óra 59 perc között. Az Instagram bekövetésének a fent megadott feltételekkel a játék időtartama alatt meg kell történnie.

 

Nyeremények és sorsolás

 

1. A sorsolás időpontja: 2021. június 14. 18.00 óra.

 

A nyertesek nevét a random.org internetes oldal segítségével sorsoljuk ki. Az előbb említett oldal elérhetetlensége esetén más internetes szolgáltatást vesszük igénybe.

 

2. A nyeremények sorsolásán minden játékos részt vehet, aki a részvételi feltételeknek megfelel. Korlátozottan cselekvőképes nyertes esetén a nyeremény megszerzésére a nyertes törvényes képviselője jogosult, amennyiben ő megfelel a játékszabályzatban foglalt feltételeknek.

 

A nyereményekkel kapcsolatos tudnivalók

 

1. Egy játékos egy 2 fős, 3 nap 2 éjszakára jogosító vouchert nyer az Idill Hotelbe, Cserszegtomajra.

 

2. A nyeremény szállásra és félpanziós szolgáltatásra váltható be, nem tartalmazza a vacsoránál elfogyasztott italokat, az idegenforgalmi adót és a szálloda extra szolgáltatásait (pl. Float Spa, masszázs, stb.).

 

3. A szállodai utalványt a nyertes legkésőbb 2021. december 20-ig használhatja fel az Idill Hotel szabad szobakapacitása függvényében.

 

Az utalvány nem használható fel:

 

Kiemelt időszakokban és hosszú hétvégéken!

 

4. A nyeremény felhasználása előtt a tartózkodás időpontját előzetesen egyeztetni kell a szervezővel. A szervező nem vállal felelősséget azért, hogy a nyertes által választott időpontban szabad szállodakapacitással rendelkezik-e.

 

5. A nyeremény felhasználási időpontjának meghosszabbítása nem lehetséges.

 

6. A nyeremény készpénzre nem váltható, a nyereményről kiállított utalvány kiállítás után nem módosítható és át nem ruházható.

 

7. A játékos köteles együttműködni a nyeremény átvételében. Amennyiben a nyeremény átvétele a játékos késedelme vagy hibája miatt nem valósul meg, a szervezőt semmilyen felelősség nem terheli.

 

8. A nyeremények után fizetendő SZJA, Áfa és a hatályos jogszabályok alapján fizetendő egyéb járulékok a szervezőt terhelik.

 

9. A nyertest a szervező az Instagram oldalán privát üzenetben értesíti. Amennyiben a nyertes játékos az értesítésre válaszol, a nyereményről kiállított utalványt a szervező postai vagy digitális (e-mail) úton küldi meg a játékosnak. Amennyiben a nyertes az értesítésre 2 munkanapon belül nem válaszol, a szervező ismételt értesítést küld. Ha a nyertes az ismételt értesítésre 2 munkanapon belül nem válaszol, tartaléknyertes sorsolására kerül sor. Amennyiben a tartaléknyertes 2 munkanapon belül nem válaszol, a szervező ismételt értesítőt küld részére. Abban az esetben, ha a pótnyertes sem jelentkezik, további tartalék nyertes kisorsolására nem kerül sor. A nyertes nevét a szálloda Facebook oldalán és a honlapján is közzétesszük.

 

Általános rendelkezések

 

1. A játékos részvételével tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályban foglalt valamennyi feltételt.

 

2. Az Instagram esetleges hibás működéséből, technikai problémákból fakadó károkért a szálloda nem vállal felelősséget. A játékkal kapcsolatban kártérítési igény benyújtására a játékos nem jogosult.

 

3. A szervező fenntartja a jogot, hogy előzetes figyelmeztetés nélkül bármikor felfüggessze, vagy megszüntesse a játékot előre nem látható, kivételes körülmények felmerülése esetén.

 

4. A játék szabályait a szervező bármikor módosíthatja a játékosok előzetes értesítése nélkül.

 

5. A játékra Magyarország jogszabályai az irányadóak, a játék így a magyar jog alapján kerül kiírásra. A fent nem szabályozott kérdések tekintetében a Ptk. rendelkezései az irányadóak.

 

6. A szervező mindenben megfelel a GDPR követelményeinek a játékosok adatainak kezelését illetően. Szervező az alábbi adatvédelmi tájékoztatóban foglaltak alapján kezeli a játékosok személyes adatait. https://idillhotel.hu/adatkezelesi-tajekoztato.html

 

Cserszegtomaj, 2021. május 21.

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON