Rendezvény
ajánlatkérés
Idill Hotel
kep
twitter facebook pinterest comment
pinterest comment

Rendezvényhelyszín Hévíz mellett, privát és üzleti eseményekhez

Rendezvényhelyszín Hévíz mellett

A rendezvényhelyszín Hévíz mellett, az attól csupán 2500 méterre fekvő idilli, csendes és nyugodt Cserszegtomajon várja üzleti és privát rendezvényhelyszín iránt érdeklődő Vendégeit. Szállodánk kialakításának, az azt körülölelő zöldterületnek, sportpályáinak valamint wellness részlegének köszönhetően kiváló rendezvény és csapatépítő tréning helyszín! Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével, kollégáink hamarosan felveszik Önnel a kapcsolatot!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

A tökéletes, csendes és nyugodt rendezvényhelyszín Hévíz melletti hotelben, wellnessel

Szállodánk valójában sokkal több egy rendezvényhelyszínnél. Kialakításának és szolgáltatásainak köszönhetően felejthetetlen pillanatokat és tökéletes feltöltődést kínál, legyen szó céges rendezvényről, csapatépítő tréningről, kis létszámú esküvőről, sajtótájékoztatóról, osztálytalálkozóról, vagy bármilyen üzleti és privát eseményről. Ismerjük, és szem előtt tartjuk a tökéletes rendezvény összetevőit, így Önnel kéz a kézben valósítjuk meg elképzeléseit.

 

Rendezvényhelyszín Hévíznél, ahol a csapatépítő tréninget különleges élményekkel fűszerezzük meg

Hotelünk Hévíznél nem véletlenül igen kedvelt csapatépítő tréning helyszín. A legjobb pillanatok, a legizgalmasabb eszmecserék a legváratlanabb pillanatokban születnek, amelyhez wellness birodalmunk kínál tökéletes helyszínt. Hogy a csapatépítő tréning valóban élményekkel teli emlék maradjon, csodaszép zöldterület, ping-pong, teqball és strandröplabda pálya várja a résztvevőket. Éttermünk a legfinomabb falatokról gondoskodik, szobáink a tökéletes kikapcsolódást kínálják.

 

Csapatépítő tréning hotelben

 

Rendezvényhelyszín Hévíznél kis létszámú, romantikus, idilli esküvőkhöz

Nem túlzás azt állítani, hogy hotelünk a tökéletes kikapcsolódás és a nyugalom páratlan szigete. A hangulatot nem csupán szállodánk, de Cserszegtomaj is biztosítja. Szállodánkhoz tartozó étterem, a Papi Pizzeria & Restaurant-nál tökéletesebb kis létszámú esküvőhelyszínt keresve sem találnánk. A teraszról páratlan kilátás nyílik a kerti dísztóra, amely az emlékezetes esküvői fotók legkiválóbb színhelye. Éttermünk 70 fő befogadására alkalmas, a teraszon 44 fő kényelmes elhelyezését biztosítjuk. Termeink esküvők, ballagási vacsorák, bálok, céges partyk és más családi vagy üzleti rendezvények helyszínéül is szolgálnak.

 

Rendezvényhelyszín Hévíznél, ahol a csend és a nyugalom, a zavartalan esemény alapvető

Ha nyugodt, zavartalan környezetet keres üzleti vagy privát eseményéhez, a legjobb helyen jár! Biztos lehet benne, hogy szállodánkban kizárólag az esemény résztvevőivel, és a páratlan hangulat átélésével kell foglalkoznia, minden egyebet mi biztosítunk az Önök számára! Kérje személyre szabott ajánlatunkat az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON