Rendezvény ajánlatkérés
Idill Hotel
kep

Rendezvényszervezési kisokos - A sikeres rendezvény titkai

Egy teljes rendezvény lebonyolítása bizony nem egyszerű feladat, a profik hosszú éveken át tanulják, mielőtt hivatásszerűen tudnák gyakorolni. Így tehát bármilyen könnyű feladatnak is látszik egy leánybúcsú, legénybúcsú, osztálytalálkozó, születésnap vagy üzleti esemény megszervezése, azért érdemes alaposan felkészülni! Éppen ezért összegyűjtöttünk néhány gyorstippet, amelyek segíthetnek a sikeres rendezvény megszervezésében és lebonyolításában!

Rendezvényszervezési kisokos - A sikeres rendezvény titkai

Rendezvényszervezési tippek: A célhoz alakítjuk a check-listet

Mielőtt bármit megvásárolnánk, lefikszálnánk, eldöntenénk, gondoljuk át, pontosan mi is a célja a rendezvényünknek. Tudásmegosztás? Egy kedves barátod születésnapjának megünneplése? A csapatszellem építése? Ha ez meg van, ezt követően készíthetjük el a check-listünket a legalapvetőbb, de nagyon is szükséges felszereltségről. Egy születésnap esetében ide tartozik a torta megléte, míg egy konferencia esetében a terem felszereltsége (kivetítő, flip chart tábla, stb.) az, amire ügyelnünk kell.

 

Rendezvényszervezési tippek: Pontosítsuk a meghívottak létszámát

Méghozzá név szerint. Gondoljuk át, kit szeretnénk meginvitálni az eseményre, hogy a létszám alapján a korábban elkészített listánkat (a szükséges feltételekről, felszereltségről) számszerűsíthessük.

 

Rendezvényszervezési tippek: Meg kell találnunk a tökéletes rendezvényhelyszínt

Azt, ami kiváló alapot nyújt az eseményünknek, ahol lehetőleg megtaláljuk a számunkra szükséges felszereltség (legalább) nagy részét, ahol elférnek a meghívottak, és ahol az egyéb programokra (tánc, élő zene, csapatépítő játékok) is lehetőséget biztosítanak. Felnőttbarát szállodánkban személyre szabjuk rendezvényhelyszínünket! A rendezvényszervezés minden lépésében részt veszünk, hogy Önnel együtt, kéz a kézben találjuk meg a legjobb megoldásokat! Idilli környezettel, kényelmes szobákkal, wellness élményekkel, felnőttbarát szolgáltatásokkal és ínycsiklandozó falatokkal várjuk a rendezvényre érkező Vendégeinket, legyen az bármely típusú alkalom is. Kérje személyre szabott ajánlatunkat kötöttségek nélkül az alábbi űrlap kitöltésével!

 

Rendezvény ajánlatkérés

Név
Telefonszám
E-mail cím
Vendégek száma
Dátum
Időpont
Megjegyzés

 

Rendezvényszervezési tippek: Értesítsük a meghívottakat

Időben! Ha fontos, hogy a lehető legtöbben részt vegyenek az alkalmon, akkor bizony időben értesítenünk kell a meghívottakat. Mivel lefikszáltuk az időpontot, a helyszínt és a meghívottak listáját, minden információnk meg van ahhoz, hogy informáljuk a barátainkat, kollégáinkat, családtagjainkat.

 

Rendezvényszervezési tippek: Gondoskodjunk az időbeosztásról

Elengedhetetlen, hogy a program menetét alaposan megszervezzük. Nem azt javasoljuk, hogy katonás, szigorú időbeosztás szerint kövessék egymást az események, csak azt, hogy kerüljük el az üresjáratokat. Ha legény- vagy leánybúcsút szervezünk meg kell találnunk a tökéletes időpontokat a kreatív, vicces, szórakoztató játékokra, míg egy konferencia esetében a kávészünetre is figyelmet kell fordítanunk. Egy szó mint száz: jobb alaposan felkészülni, mint utána rendezni a fennakadást.

 

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON