Szobafoglalás
Idill Hotel
kep

Idill Hotel, az ország első, valóban felnőttbarát szállodája

Wellness hotel Hévíz mellett, Cserszegtomajon

Csendes, nyugodt, hangulatos pihenésre vágyik, hogy valóban feltöltődhessen? Kapcsolódjon ki felnőttbarát szállodánkban kedvesével, élvezze az együtt töltött perceket családjával vagy baráti társaságával, élvezze a méltán híres hévízi gyógyfürdő páratlan hatásait! A wellness-szel rendelkező Idill Hotel Hévíz mellett, a természetes gyógyforrástól 2,5 kilométerre található Cserszegtomajon fekszik, és várja vendégeit napfényes, nyugati panorámás, idillien parkosított 4700 m2-es csendes területen. Felnőttbarát hotelünkbe 14. életévüket betöltött vendégeket várunk!

 

Wellness hotel Hévíz mellett I Relax Hotel Hévíznél

 

Wellness hotel Hévíz mellett felnőttbarát szolgáltatásokkal

Felnőttbarát hotelünk a nyugalom és a kikapcsolódás idilli szigete

Az Idill Hotel valójában több egy átlagos szállodánál. Éppen olyan közel esik a méltán híres Hévízhez, hogy vendégeink könnyedén, problémamentesen élvezhetik a város csodáit, de éppen olyan távol, hogy biztosíthattuk számukra a turistatömegtől elszeparált, nyugodt, idilli helyszínt. A szálloda és a környék romantikus hangulata valóban elvarázsolja az ide látogatókat. A lélek valósággal táncra kél ebben a környezetben. Aki egyszer ellátogatott hozzánk, biztosan visszavágyik.

 

Szállodánk meghitt otthonosságot, csendet és finom, modern eleganciát kölcsönöz! A hotel főépületében találja a recepciót és a szobákat, melyekhez tágas teraszok és erkélyek tartoznak. A deluxe és a 2 légterű comfort szobáink mindegyike kényelmes és komfortos, valódi kikapcsolódást ígérnek. Felszereltségük minden igényt kielégít: a fürdőszoba, toalett, televízió, hűtőszekrény, terasz vagy erkély mindenhol alapfelszerelés. Valamint minden szobában ingyenesen használható a vezeték nélküli internet.

 

Az étterem és a wellness központ egy külön épületben kapott helyet, a zajtól és nyüzsgéstől távol. Azok a központi épülettől egy csodálatos parkon keresztül közelíthetők meg.

 

Látogasson el hozzánk Cserszegtomajra nyaralni, gyógyulni, pihenni, válassza az Idill Hotelt, hogy kellemes és maradandó élményekkel gazdagíthassuk! Szobafoglalásért és árkalkulációért kattintson az alábbi gombra!

 

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON