Szobafoglalás
Idill Hotel
kep
twitter facebook pinterest comment

Így csempésszen egy kis romantikát a kapcsolatába - Romantikus ötletek

A feleknek bizony minden kapcsolatban dolgozniuk kell azért, hogy fenntartsák – vagy megújítsák – szerelmük tüzét. Néhány romantikus gesztus és pillanat rengeteget segíthet ebben, ráadásul nem kell azonnal elcsépelt, csöpögős gesztusokra gondolni – bár őszintén úgy gondoljuk, hogy ennek is meg van a varázsa -, hiszen néhány egyszerű, de szívből jövő romantikus ötlettel könnyedén meglephetjük a párunkat a hétköznapok során is.

Így csempésszen egy kis romantikát a kapcsolatába - Romantikus ötletek

Romantikus ötletek Nr. 1 – A jó öreg vacsora

Igen, ezzel nehéz hibázni. Minden idők legnépszerűbb romantikus gesztusa egy kellemes, kettesben elfogyasztott vacsora. Persze ezt is könnyedén felturbózhatjuk, ha tényleg meglepetésszerűen “raboljuk el” a párunkat, és titokban tartjuk az úti célt. Nos, ilyenkor – ha már ekkora felhajtást csaptunk – tényleg érdemes különleges helyszínt választani. Olyat, ahol még nem jártak korábban, van éppen olyat, amely valamilyen közös mérföldkőre emlékezteti Önöket. Talán ennél is örömtelibb, ha Ön főzi meg a párja kedvencét. Ekkor persze ügyelnünk kell rá, hogy a TV előtti étkezés helyett üljünk le az asztalhoz, és valóban szánjunk egymásra időt, például egy finom bor társaságában.

 

Romantikus ötletek Nr. 2: Csónakázás

Filmbe illő romantikus ötlet. Gyönyörködni a szép tájban, élvezni a friss levegőt és a másik mosolyát a víz ringatózása közben. Jól hangzik, igaz? Az ország több részén is lehetőségük van rá, de ha már útnak indulnak, érdemes más romantikus programokkal is összefűzni az alkalmat.

 

Romantikus ötletek Nr. 3: Egy kellemes séta

Annyira egyszerű, mégis annyira különleges. Már csak azért is, mert semmilyen nagy felhajtás vagy előkészület nem szükséges hozzá. Egyszerűen csak a délutáni vagy esti teendők között szakítson egy kis időt egy kellemes sétára a párjával. Egy fél órás kellemes séta kettesben olykor mindennél többet ér, lehetőséget biztosít arra, hogy elmeséljék egymásnak a napi élményeiket, tapasztalataikat, hogy egy kicsit kizárólag egymásra összpontosítsanak.

 

Romantikus ötletek Nr. 4: Néhány nap csak kettesben

Ha valami tartalmasabb romantikus ötletre vágynak, egy romantikus wellness hétvége az Önök tökéletes választása. Nem csak azért, mert kiszakadhatnak végre a rohanó hétköznapok végeláthatatlan forgatagából, de azért is, mert a gyerkőcök különórái, a bevásárlás, a munka és egyéb aggodalmak helyett figyelmüket kizárólag egymásra fordíthatják méghozzá egy új, izgalmas környezetben. Felnőttbarát hotelünk kiváló választás, ha eltöltenének néhány romantikus napot egy idilli közegben, a Hévíztől csupán 2500 méterre található Cserszegtomajon. Különleges ajánlatainknak és még különlegesebb bekészítéseinknek köszönhetően valóban felejthetetlen élményekben lehet részük. Bekészítéseinkért kattintson IDE, ha ajánlatainkra kíváncsi, ITT megtalálja őket. Árkalkulációért és online szobafoglalásért kattintson az alábbi gombok valamelyikére!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

 

Romantikus ötletek Nr. 5: Lepd meg

A meglepetés erejét is felhasználhatjuk, ha valódi romantikus ötletet keresünk. Lepje meg a párját a legváratlanabb pillanatokban valamilyen apró, kedves gesztussal. Hívja meg ebédelni egy átlagos hétköznapon, hogy a munka hevében se feledkezzenek meg egymásról, küldjön neki egy csokor virágot, vásárolja meg a kedvenc italát egy romantikus, filmezős estéhez. Ezeknek a gesztusoknak az a lényege, hogy egyértelműen szerelmünk tudtára adjuk: a hétköznapokban, a rohanás közben is gondolunk rá, fontos számunkra.

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON