Szobafoglalás
Idill Hotel
kep

Így szervezd meg a tökéletes legénybúcsút (Legénybúcsú tippek)

Egy legénybúcsú szervezése akkor sem könnyű feladat, ha az ünnepltet úgy ismered, akár a tenyeredet. Ha valóban különlegeset szeretnél alkotni, és fontos számodra, hogy minden pillanat tökéletes legyen, ezek a tippek neked szólnak!

Így szervezd meg a tökéletes legénybúcsút (Legénybúcsú tippek)

Tippek legénybúcsú szervezéséhez: A meghívottak

Te ismered a barátodat, így biztosan van elképzelésed arról is, hogy a közeli barátokkal szeretné elbúcsúztatni “szabad” éveit, vagy inkább nagyobb társasággal ünnepelne. Nyugodtan kérdezd ki a vőlegényt a meghívottak listájáról a legénybúcsú szervezése során, ráadásul az is előfordulhat, hogy nincs közvetlen kontaktod valamelyik családtaghoz, unokatestvérhez, így azt is el kell kérned tőle.

 

Tippek legénybúcsú szervezéséhez: A dátum

Hidd el, az, hogy a legénybúcsút az esküvő előtti estén tartjátok meg, csak egy filmes klisé, és ez a megoldás senkinek sem jó. Érdemes minimum 5 nappal a menyegző elé időzíteni, de azzal sincs semmi gond, ha akár 2-3 héttel megejtitek a Nagy Nap előtt. Így biztosan mindenki alaposan kipihenheti magát, ráadásul nem kell amiatt feszengnetek, hogy esetleg másnap valamilyen dolgotok lenne. Fontos, hogy az időpontot szintén egyeztesd a vőlegénnyel, és tudasd jó előre a meghívottakkal is. Nincs annál kellemetlenebb, minthogy valaki a túl kései szervezés miatt nem tud jelen lenni.

 

Tippek legénybúcsú szervezéséhez: A helyszín

Ha igazán felejthetetlen élményeket szeretnél szerezni a vőlegénynek és a meghívottaknak is, utazzatok el valahova, és töltsetek el ott néhány napot, vagy egy éjszakát. Így biztosan nem kell azzal foglalkoznotok, hogy ki legyen aznap este a sofőr, ráadásul mindenkinek jól esik néha kiszakadni a megszokott környezetéből, pláne akkor, ha egy ilyen jeles alkalomról van szó.

 

Felnőttbarát hotelünk tökéletes legénybúcsú helyszín Hévíz mellett, Cserszegtomajon. Az ország első VALÓBAN felnőttbarát hoteleként izgalmas szolgáltatásokkal, wellness élményekkel, isteni falatokkal várjuk vendégeinket. Ünnepeljétek meg itt a vőlegényt, legyen részetek felejthetetlen élményekben! Szobafoglalásért vagy árkalkulációért kattints az alábbi gombok valamelyikére!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

 

Tippek legénybúcsú szervezéséhez: A programok

Rengeteg izgalmas, szórakoztató, vicces vagy “kellemetlen” programot találhatsz az interneten, amiket megszervezhetsz az eseményre. Egy dologra azonban érdemes figyelni: ne ess túlzásba! A vőlegény valószínűleg szívesebben iszogat nyugodtan a barátaival ahelyett, hogy minden perce be lenne osztva. A kevesebb néha több!

 

Tippek legénybúcsú szervezéséhez: Az ajándék

A barátod igazi focirajongó? Odáig van az autókért, esetleg a zenében találja meg az örömét? Beszéljetek össze a fiúkkal, lepjétek meg őt valamilyen apró, de emlékezetes ajándékkal! Lehet ez egy élmény is, például egy tesztvezetés. Hidd el, nagyon fogja értékelni!

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON