Szobafoglalás
Idill Hotel
kep

Wellness hétvége Hévíz mellett

Hévíz egész Magyarországon egyedülálló meleg vizes gyógyforrású taváról ismert, ahol az év minden napján várják a látogatókat. Nincs is jobb kikapcsolódás, mint egy wellness hétvége Hévíz mellett. A Hévízi-tó közvetlen szomszédságában található nyugodt, romantikus, jól felszerelt wellness hotelünk kiváló választás azoknak, akiknek egy kis pihenésre, feltöltődésre van szükségük. Foglaljon nálunk szobát közvetlenül weboldalunkon a garantáltan legjobb árakért, kattintson az alábbi gombra kattintva!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

 

Kapcsoljon ki egy kellemes wellness hétvégével Hévíznél

Mai rohanó világunkban igazi kincset ér az idő, amit feltöltődéssel, kikapcsolódással, pihenéssel tölthetünk. A legtöbbünk nehezen szakít minderre időt, pedig a pihenés és feltöltődés mindenkinek jár.  Egy wellness hétvége Hévíz mellett kiváló módja, hogy kicsit kiszakadjon a rohanó mindennapokból, és megpihenjen. Wellness hotelünk Hévíz mellett, Cserszegtomajon található, egy csodás parkosított területen, ahol minden megtalálható, ami egy hétvégi pihenéshez elengedhetetlen. 

 

Wellness szálloda Hévíz mellett, Cserszegtomajon

 

Wellness hétvége Hévíz közvetlen szomszédságában

Hogy miért éri meg Hévízre utazni kikapcsolódni? Csak Hévízen tudja élvezni a gyógyvíz minden pozitívumát annak természetes formájában, a fák lombjainak árnyékában, úszó lótuszokkal a vízen, és csiripelő madarak dallamait hallgatva. Higgye el, semmi sem nyújt olyan felemelő érzést, mint ez. Hotelünkhöz nagyon közel esik a tó, így a wellness hétvége Hévíz minden lehetőségének kihasználásával telhet el, ha nálunk száll meg.

 

Wellness hétvége Hévíznél nyugodt, romantikus környezetben

Az igazi kikapcsolódáshoz egy csendes, nyugodt helyre van szükség. A 4700 négyzetméteren elterülő wellness szállodánkat úgy alakítottuk ki, hogy minden megtalálható és elérhető legyen vendégeink számára, de mégis megőrizzük a nyugodt, barátságos, idilli hangulatot. Modern wellness részleggel, sportpályákkal, házias étteremmel és ahhoz tartozó teraszi résszel várjuk vendégeinket. Mindennek köszönhetően gondtalanul telhet a wellness hétvége Hévíz mellett.

 

Wellness hétvége Hévíz mellett, különleges élményekkel

Wellness részlegünk a hagyományos szolgáltatásokon kívül, mint a jakuzzi, szauna, masszázs, egy egyedülálló wellness élményt is kínál. A float SPA segítségével vendégeink átélhetik a vízi lebegés súlytalanságának élményét, miközben teljesen feltöltődhetnek testileg és lelkileg egyaránt.  A Float SPA magas sótartalmú vizének, és hangszigetelt kabinjának köszönhetően minden külső ingert kizárva az elalvás előtti ún theta állapotba kerülhet, melynek köszönhetően egy kis időre minden gondjától megszabadulhat. Ha wellness hétvége Hévíz mellett, akkor a Float SPA elmaradhatatlan!

 

Wellness hétvége Hévíznél minden igényt kielégítő szobákkal

Szobáinkat úgy alakítottuk ki, hogy a wellness élmény tovább folytatódjon az ottani pihenés során is. Kényelmes matracainkon ejtőzve minden vendégünk kipihenheti magát, de minden szobát nagyképernyőjű UHD tv-vel is felszereltünk. Többféle szobakialakítás közül választhatnak vendégeink.

 

Wellness hétvége Hévíz mellett aktív programokkal

Hiba lenne azt gondolni, hogy Hévízen csupán a fürdő kínál kikapcsolódási lehetőségeket. Számos programot találhatnak azok is, akik a pihenésen kívül valami aktív programra is vágynak. Hotelünk területén több sportpálya is megtalálható, amik korlátlanul, ingyenesen igénybevehetőek, illetve a szükséges eszközöket is térítésmentesen biztosítjuk. A Hévízi nevezetességeken kívül ajánljuk a cserszegtomaji Kútbarlangot, ahol többek között Magyarországon egyedülálló módon limonitcseppkövek is találhatóak.

 

Ha szeretne egy gondtalan, feltöltődéssel teli wellness hétvégét Hévíz mellett, akkor foglaljon szobát most az alábbi gombra kattintva!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON