Szobafoglalás
Idill Hotel
kep

Wellness hotel Hévíz mellett, Cserszegtomajon

Hévízt senkinek sem kell bemutatni, hiszen nem csak kis hazánkban, de a környező országokban is igen népszerű egyedülálló, gyógyhatású tavának köszönhetően. Nincs is jobb választás egy hétvégi kikapcsolódásra, mint egy wellness hotel Hévíz közvetlen szomszédságában, nyugodt, békés környezetben. A cserszegtomaji Idill Hotel mindössze 2500 méterre található a településtől, így zavartalan, romantikus környezetben élvezheti a wellness kikapcsolódást a méltán híres gyógyvizes Hévízi-tó közvetlen szomszédságában. Foglaljon szobát nálunk az alábbi gombra kattintva!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

 

Wellness hotel Hévíz mellett és a Hévízi-tó varázsa

A Hévízi-tó egész Magyarországon egyedülálló, a legnagyobb gyógyhatású, meleg vizű tó egész Európában. Minden évben rengetegen látogatnak el ide egy kis testi-lelki feltöltődés, vagy gyógyulás céljából. A tón bizonyított gyógyhatással rendelkezik, különböző mozgásszervi betegségek, ízületi gyulladások kezelésére és műtét utáni felépülésre is kiváló. Keresve sem találhatna jobb helyet a kikapcsolódáshoz Hévíz környékénél. Hol máshol mártózhatna meg a természet lágy ölén, ringatózó lótuszok társaságában?

 

Wellness hotel Hévíz mellett, Cserszegtomajon

Wellness hotel Hévíz mellett Cserszegtomajon

Az Idill Hotel egy idilli, csendes wellness hotel Hévíz közvetlen közelében, Cserszegtomajon, ahonnan csupán 2500 méterre fekszik a Hévízi-tó.  A szálloda egy 4700 négyzetméteres parkosított, napfényes területen várja kedves látogatóit az év minden napján. A különböző épületek, mint a wellness részleg vagy a hotel étterme, a parkon keresztül érhetőek el. Szakadjon el a város zajától egy kis időre, és élvezze a természet közelségét a hotel területén sétálgatva!  Az aktív pihenés kedvelőinek is kedvezünk, hiszen nálunk ingyenes sportolási lehetőséget is talál, minden vendégünk térítésmentesen és korlátlanul veheti igénybe a strandröplabda-, lábtengó-, asztalitenisz- és a tollaslabda felszereléseinket, illetve pályákat!

 

Wellness Hotel Hévíznél finom, házias ételekkel

Wellness hotelünk éttermében, a Papi Restaurant & Pizzeria-ban vendégeink igényeinek figyelembevételével a lehető legfinomabb ételekkel örvendeztetjük meg a hozzánk érkezőket, törekedve arra, hogy megidézzük, az erre a tájra jellemző házias ételeket. Éttermünk tágas teraszáról vendégeink a hévízi panorámában gyönyörködve fogyaszthatják el finom ételeiket. Természetesen éttermünk rendezvényhelyszínként is funkcionál, lehetőséget biztosítunk kisebb-nagyobb események lebonyolítására a ballagástól a céges vacsorán át egészen az esküvőig. Az étterem 70 fő, míg a terasz 44 fő befogadására kiválóan alkalmas.

 

Wellness Hotel Hévíz mellett, a páratlan kikapcsolódás forrása

Wellness hotelünk Hévíznél modern, felszerelt wellness részleggel rendelkezik, ahol biztosan mindenki megtalálja a neki megfelelő pihenési formát, legyen az a megmártózás a kinti medencénkben, vagy úszás beltéri medencénkben, egy kellemes jacuzzizás, vagy méregtelenítés a szaunánkban. Ha valaki még többre vágyik, akkor igénybe veheti egyéb szolgáltatásainkat is, mint a masszázsok, vagy a különleges élménnyel bíró teljes testi-lelki kikapcsolódást biztosító Float Spa. Ha wellness hotel Hévíz mellett, akkor a cserszegtomaji Idill Hotel!

 

Wellness hotel Hévíz mellett egy igazán különleges élménnyel

Ha mindez nem volna elég, nálunk kipróbálhatja a súlytalan lebegés élményét is egy különleges szolgáltatás keretén belül, ami nem más, mint a Float Spa, amely számos pozitív hatásáról ismert. A Float Spa lényege, hogy a magas sótartalmú víznek köszönhető lebegésnek, és a zárt kabinrendszernek köszönhető ingerszegény környezetben kialakulhat a teljes nyugalmi, úgynevezett théta állapot.  Ha elege van a gondterhes hétköznapokból, az egész élete a stressz köré összpontosul, látogasson el hozzánk! A wellness hotel Hévíz mellett azonnali kipihentséget, nyugodtságot eredményez. 

 

Ha szeretné élvezni a természet varázsát, a Hévízi-tó gyógyító erejét és a hotel nyújtotta kikapcsolódási lehetőségeket, foglaljon szobát az alábbi gombra kattintva!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON