Szobafoglalás
Idill Hotel
kep

Wellness részlegünk

Felnőttbarát hotel wellnessel, Hévíz mellett, attól csupán 2500 méterre, Cserszegtomaj idilli, romantikus környezetében várja Vendégeit. Éppen olyan távolságra, hogy gond nélkül élvezheti Hévíz és a Hévízi-tó csodáit, ezzel együtt pedig pihenése a turistatömegtől elzárva, tökéletes környezetben telhet.

Wellness részlegünk

Hotel wellnessel Hévíznél, Cserszegtomajon

Felnőttbarát hotelünk a kikapcsolódás páratlan szigete, ahol exkluzív wellness pillanatok és páratlan kikapcsolódás várja. Foglaljon szobát wellness szállodánkban vagy tájékozódjon kötelezettségektől mentesen árainkról az alábbi gombra kattintva!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

 

Hotel wellnessel és annak minden pozitívumával

Csak sétáljon át a kerten, és élvezze a szabadtéri medencét a nyár melegében, emellett egész évben a beltéri, fűtött medencét a külön épületben működő wellness központunkban! Pihenjen a jakuzzi meleg pezsgésében és használja a megújító, frissítő méregtelenítő finn szaunát. A wellness központ minden nap 9-19 óra között várja vendégeit.

 

Wellness központunk beltéri medencéje, 10 x 3,5 m és 29-30 fokos hőmérsékletével nem csak az úszni vágyóknak, hanem a játékos pancsolásoknak is teret biztosít.

 

A 10 személyes jakuzzi 36-38 fokos vizével egy kellemes, kényeztető pihenést, igazi testi kikapcsolódást garantál. Csak helyezkedjen el kényelmesen itt és adja át magát a csendes pihenésnek.

 

Szaunánk méregtelenítéssel járul hozzá testének felfrissüléséhez és így ezzel együtt egészsége, egyensúlya megtartásához is.

 

Exkluzív wellness szolgáltatás, a test és a lélek tökéletes harmóniája a Float Spa-val

Tapasztalja meg a test és a lélek soha nem látott harmóniáját, a súlytalanság és a lebegés páratlan élményét fedett Float Spa kabinunk segítségével! A float szó jelentése felszínen maradni, lebegni. Ezt ebben a – elsőre talán meglepő – kabinban és új wellness technológiában a magas sótartalmú víz biztosítja Vendégeink számára a fény- és hanghatások kizárásával. Lebegjen a tökéletes kikapcsolódás felé, foglaljon szobát hozzánk közvetlenül az alábbi gombra kattintva!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON