Szobafoglalás
Idill Hotel
kep

Wellness kettesben, a romantika jegyében

Wellness kettesben, az ország első IGAZÁN felnőttbarát hotelében

Az Idill hotelben újraértelmeztük a “felnőttbarát hotel” kifejezést. Hogy miért? Mert pontosan tudjuk, mennyit érnek a közösen eltöltött pillanatok. Pontosan tudjuk, mennyi áldozatot kíván egy wellness kettesben, ahogy azt is jól tudjuk, milyen nehéz kiszakadni a hétköznapok forgatagából. És ha már kiszakadunk a munkából, a gyermekekkel kapcsolatos feladatok és egyéb teendőink közül, joggal várhatjuk, hogy a kikapcsolódás minden perce a lehető legjobban alakuljon. Éppen emiatt fektetünk olyan nagy figyelmet arra, hogy a nálunk eltöltött pillanatok az utolsó részletig tökéletesen teljenek. Élje át az ország első IGAZÁN felnőttbarát hotele nyújtotta élményt! Ha wellness kettesben, akkor Idill hotel! Árkalkulációért vagy online foglalásért kattintson az alábbi gombok valamelyikére!

 

Szobafoglalás

Foglaljon szobát az ország első, valóban felnőttbarát hotelébe vagy tekintse meg szobaárainkat kötöttségek nélkül az alábbi gombra kattintva!

 

Wellness kettesben idilli környezetben

A szálloda neve az azt körülölelő csodás, idilli, parkosított zöldterületből, valamint Cserszegtomaj romantikus hangulatából ered. A település mindössze 2500 méterre fekszik Hévíztől, így vendégeink maradéktalanul élvezhetik a Hévízi-tó minden pozitívumát. Ugyanakkor éppen olyan távol pihenhetnek a várostól, hogy biztosan nem zavarja majd meg kikapcsolódásukat a turista tömeg. Így válhat a wellness kettesben valóban tökéletessé.

 

Wellness kettesben

 

Wellness kettesben finom, modern eleganciával

Felnőttbarát hotelünk csendet, meghitt otthonosságot, valamint finom, ugyanakkor modern eleganciát kölcsönöz. Ha wellness kettesben, az Idill hotel kiváló választás! Deluxe és Comfort szobáink felnőttbarát szállodánk vendégeinek maradéktalan kényelmét szolgálják. Deluxe szobáink modernek, elegánsak, a bútorok, valamint az itt megtalálható minden részlet letisztult hangulatot sugall. A Comfort szobák 35 négyzetméteres alapterületűek, két légtérrel rendelkeznek. A szobákról még több információt az alábbi gombra kattintva talál. 

 

Szobáink

 

Wellness kettesben, a test és a lélek tökéletes harmóniájával

A wellness kettesben lehet több a pezsgőfürdőben való ejtőzésnél. Ha wellness kettesben, miért ne élhetnének át valóban különleges élményt? A hotelhez természetesen wellness is tartozik, kültéri és beltéri medence, pezsgőfürdő és szauna várja az ide látogatókat, de ennél többet is nyújtunk. Float Spa szolgáltatásunknak köszönhetően ugyanis átélhetik a test és a lélek tökéletes harmóniáját, a súlytalan lebegés és gondtalanság élményét. A kabin zaj- és fényszigetelésének köszönhetően igazán páratlan élményben lehet részük. Lepje meg párját ezzel az izgalmas szolgáltatással, még több információért kattintson IDE!

 

Wellness kettesben, izgalmas felnőttbarát szolgáltatásokkal

Ha wellness kettesben az ország első IGAZÁN felnőttbarát hotelében, akkor bizony a felnőttbarát szolgáltatásokról sem szabad lemondaniuk! Izgalmas bekészítéseinknek köszönhetően meglepheti párját, eXXXtra bekészítéseinkkel feldobhatja az estéket. Szív alakú desszert, pezsgő, illatos virágcsokor, gyümölcstál vagy sajttál a szobában? Rózsaszirmokkal díszített ágy? Reggeli az ágyban? Romantikus, gyertyafényes vacsora, pezsgőfürdőzés kettesben finom pezsgővel színesítve? Erotikus vagy ismerkedős felnőtt társasjáték? Igen! Ha wellness kettesben, akkor tényleg érdemes feldobni a pillanatokat. Bekészítéseinkről még több információt az alábbi gombra kattintva talál!

 

Bekészítéseink, extra szolgáltatásaink

Ajánlataink
Oldalak
Elérhetőségeink

Cím: 8372 Cserszegtomaj, Sümegi út 35.

Telefon: +36-70-KATTINTSON
(mindennap 8:00-20:00-ig)

Email: KATTINTSON